Концерт на Енрике Иглесиас - 6 ноември

Супер шоу и Енрике превръщат Арена Армеец в денс сцена

На 6 ноември българските меломани и денс маниаци, ще имат невероятен късмет – Енрике Иглесиас не просто ще изнесе поредния концерт на българска сцена, но ще предизвика танцьора у всеки един с богатат сценична и музикална програма. След последното си гостуване у нас, през 2016 г., латино звездата направи още четири хита, които превзеха световните класации. Duele El Corazon, Subeme La Radio и най-новите – El Baño и Move To Miami, ще звучат на 6 ноември у нас.

Това е шестият концерт на младия Иглесиас в страната ни и той се радва на огромната любов на публиката. Програмата е наречена All The Hits Live и, както си личи от заглавието, ще разпали почитателите на модерния латино звук със 100% хитове. Новото шоу е и с нова сценична продукция – по-богата сценография, включваща 500 квадратни метра LED стена, два пъти по-мащабни светлинни и пироефекти и два пъти по-мощен саунд, благодарение на техниката от най-ново поколение.

Един щастливец ще излезе на сцената

На всеки свой концерт Енрике традиционно радва своите почитатели, избирайки един свой фен да излезе до него на сцената. Обичайно избраният е измежду стоящите във фен зоната.

За българската публика, която ще е на 6 ноември в зала „Арена Армеец“ звездата отправя следното предизвикателство : да изработят най-красивия и оригинален плакат, да го вдигнат във въздуха и да привлекат вниманието на звездата чрез възгласи. Късметлията, чието творение най-много допадне на Енрике като послание и изпълнение, ще бъде избраният да излезе с него на сцената.