David Garrett - Rock Revolution
www.christoph-koestlin.com

От кухнята на феномена: Дейвид Гарет със специален поздрав към българските фенове (ВИДЕО)


На 4 февруари зала „Арена Армеец“ ще стане домакин на първия от двата грандиозни концерат, които суперзвездата Дейвид Гарет ще изнесе в България. Броени дни преди знаемнателното музикално събитие именитият музикант записа специално видео обръщение към българските си фенове (видеото горе). Като добър домакин Гарет ни кани да му бъдем на видеогости и ни „настанява“ в слънчевата си трапезария, за да ни напомни, че дори да пропуснем концерта на 4 февруари, на 6 юни 2018г. той отново ще бъде в България, но вече със своя бенд.  В началото на лятото виртуозният цигулар ще гостува у нас по покана на продуцентска агенция АРТ БГ и обещава на почитателите си един

пълнокръвен, динамичен, изпъстрен с емоция и визуални ефекти кросоувър спектакъл.

В него Гарет ще разгърне изключителния си импровизационен талант и ще представи на живо добилите световна известност аранжименти за цигулка, написани от самия него, на хитове като Dangerous и Smooth Criminal (Майкъл Джексън), Stairway to Heaven и Kashmir ( Led Zeppelin), We Will Rock You ( Queen), Bitter Sweet Symphony (The Verve), Nothing Else Matters (Metallica), November Rain (Guns’n‘Roses) и много други.

Наричан „съвременният Паганини“ или „Цигуларят на дявола“, заради блестящата си роля в едноименния филм за живота на италианския гений,  цигуларят  от американско-немски произход често признава, че неговият начин да усеща и пречупва музиката е преди всичко като на рок музикант, който не признава творчески граници, въпреки че корените му са в класиката, а самият Паганини е негов идол.

Виртуозът, който от години покорява най-престижните  световни концертни зали по целия свят, с присъща само за гениите скромност признава, че интересът към него у нас е надминал очакванията му.

БилеТИ за концерта на 6 юни

Ето защо, всички, които желаят да увеличат шансовете си да се сдобият с добри , е добре да помислят да си набавят билети за концерта на 6 юни колкото се може по-бързо, защото капацитетът на залата бързо се изчерпва, съветват организаторите от АРТ БГ.

Най-лесно меломаните могат да го направят онлайн на Eventim.bg , както и на касите от мрежата на Eventim.

Цените са между 65 и 185 лв.

Още новини и любопитни факти за спектакъла на 6 юни следете в официалното фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/140556636604843/


Снимката и видеото са предоставени от АРТ БГ: Usage with Photocredit ONLY:
© Christoph Köstlin