gameover

7 причини да го разкарате на секундата

Любовта е това, което се случва, докато правим заедно планове. И най-вече –преди да започнем с върволицата от компромиси. Които титанично извършваме в името на любовта, разбирателството, бъдещето и други такива хубави неща, докато всъщност  опитваме да се самозаблудим, че изтерзаната ни връзка има бъдеще. Факт е обаче, че ако съумеем навреме да видим сигналите, ще си спестим не само много компромиси, провалени планове, изгубени илюзии, но и дузина носни кърпички.

Не се обажда. Той е щял да ви се обади, но е бил прекалено зает, защото – е завел баба си на опера, е водил котката на ветеринар, е чакал да отчетат водомерите. Време е да разберете, че водомери се отчитат веднъж месечно, а и в крайна сметка – той няма котка. Пратете го на…кино.

Не излизате заедно. Той много би искал да отидете заедно на кино, но има мач…ще пие бира с приятели, ужасно е уморен от бирата с приятели, в депресия е и филмът само би я задълбочил. Скъсайте му билетчето.

Не споделя специалните ви моменти. Изгаря от желание да дойде на рождения ден на най-добрата ви приятелка, която ви е почти сестра, но като е бил на пет е обещал на най-добрия си приятел никога, ама никога да не ходи на събирания с женки. Влезте му в положението и…го пратете при най-добрия му приятел.

Не одобрява начина, по който изглеждате или се държите. Вие сте най-добрият човек, когото познава и смята, че една смяна на прическата и на нрава ще ви се отразят освежаващо. Още ли мислите, че това е принцът на мечтите?

Не си пада само по жени. Много харесва новата ви рокля и ви я иска назаем за една вечер. На Хелоуин се маскира като секси медицинска сестра. Не се превръщайте в личния му лекар, спестете си психиатъра!

Предпочита пороците си пред вас. Не ви е купил подарък за рождения ден, защото е пропилял парите на покер. Историята, че е искал да ви изненада с околосветско пътешествие е трогателна. Пратете го да пътува!

Чувства връзката ви като верига. Той ви обича, но иска лично пространство – или иначе казано няма против да сте в леглото му за час два, но би предпочел да не сте единствената.Дайте му тази възможност. Веднага!

Вашият коментар