вещица

5 признака, че има вещица в леглото

Поне веднъж в живота си всеки мъж, който си е имал работа с жена, си е задавал въпроса „Дали не е вещица?“. Може и да е, може и да не е…Ето някои признаци, по които може да разпознаете вещицата в леглото си:

  1. Прибирате се мъртво пиян след полунощ, а тя ви чака издокарана в секси бельо, излегнала се на отрупана с ястия маса. Няма начин простосмъртна жена да направи това. В мига, l който ви обладае, душата ви вече ще стане нейно притежание, а ако вкусите дори хапка от някое блюдо, отровата му ще плъзне по вените ви, превръщайки кръвта в лепкава зелена слуз.
  2. Гледате я и си мислите „хммм… позакръглила се е, пооформила се е…мдаа 3-4 килца, или по-скоро 6. Това покрай очите бръчки ли са или бели коси..„, когато скръстените й на кръста ръце ви връщат в реалността  „Мислиш, че съм остаряла и надебеляла ли?“. Въобще не губете време да се чудите дали сте изрекли мислите си гласно, или…Просто изречете фразата за разваляне на магии „Скъпа, ти си най-красивата жена, която съм срещал някога и с годините ставаш все по-секси.
  3. Изхарчили сте цялата си заплата за билетчета от лотарията и точно се колебаете към коя легенда да се придържате: „Мило, открих идеалната диета“ или „Инвестирах в акции на голяма компания“, когато телефонът звъни и гласът й нежно промърква “ Скъпи, да стягам ли куфарите, или да ти стягам куфарите?“. Не, не е случайно съвпадение.
  4. Въобще не си помисляйте да каните младата колежка от счетоводството на невинно кафе, ако жена ви, прибирайки прането е измърморила  „това е косъм от женски екземпляр, около 25-30 годишен, 50-51кг, пие малиново розе, слуша Галена в ранните й години и ммм…да, несполучлив избор на боя, за следващия път препоръчвам мъртвешко сиво„.
  5. Мълчи и ви гледа привидно спокойно, без мускулче да трепва по лицето й, но усещате как по тялото ви плъзват малки иглички, които се превръщат в бръснарски ножчета, които правят малки разрези на невероятни места, от които бликва кръв, докато невидима примка стяга гърлото ви, искате да викате, но усещате, че на мястото на езика си имате дузина пепелянки, ушите ви започват да бучат, а земята стремглаво се отдалечава от краката ви. Тя мълчи. По-добре започвайте веднага да говорите.

Вие сте в плен на вещица!