12 лева за билет в театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”

Купете в дните на ЧЕРНИЯ ПЕТЪК –  25 и 26 ноември на цена 12 лева

и гледайте всяка вечер през ДЕКЕМВРИ и ЯНУАРИ – съзвездие от блестящи актьори и прекрасни представления !

Два дни – една цена за всички спектакли* през ДЕКЕМВРИ и ЯНУАРИ!

       програма декември 2022                                                   програма януари 2023

„В ОЧАКВАНЕ НА ГОДО“ е първата и най-емблематична пиеса на драматурга Самюъл Бекет и е ! сред театралните събития с най -голямо признание в световен мащаб.

„СИРАНО ДЬО БЕРЖЕРАК“ е спектакълът, наречен „сензация“ в театъра, който беше удостоен с наградата „Културно събитие на годината“. В него ще видите неподражаемия Камен Донев в образа на Сирано – безпардонния присмехулник със саркастичен език, но и с красива душа, скрита зад маската на самоиронията.

„ХОТЕЛ МЕЖДУ ТОЯ И ОНЯ СВЯТ“ ни пренася в пространството и времето тук и там – в един странен хотел, където персонажите, с елегантно чувство за хумор, изразено в куп комични ситуации, правят равносметка на изминатия път. 

„МИЗАНТРОП“ е спектакъл по пиесата на Молиер, в  който се изобличават с толкова блясък и страст себелюбието, ласкателството и двуличието, че днес звучи по-актуално от всякога.

„ПО-СТУДЕНО ОТ ТУК“е трагикомедия за пропуснатите важни неща в живота, след които идва усещането за студ. 

„СТЪПКА ПО СТЪПКА“Внимание!!! В тази пиеса ще става дума за любов и за това какво се случва, когато три жени,! малко „по принуда“, тръгват на двудневен поход в планината.

„ЖЕНА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ” е спектакъл, който ни среща с остроумието на Оскар Уайлд, описващ любовта, в контекста на тайния живот и пороците на ви! сшата класа.

„БАЛДАХИНЪТ“ еромантична комедия, пълна с хумор и чар, която проследява живота на един мъж и една жена от първата им брачна нощ, та чак до зрялата им възраст.

„МЕЧТАТА НА ИДИОТКАТА“ е комедия, пълна с куп неочаквани обрати и още по-неочакван финал…, както обикновено става когато са замесени две влюбени жени – Стефка Янорова и Василена Винченцо. 

„КАФЕ С ПРЕТЕНЦИЯ“ е комедията на Г. Марков, която се превърна в хит сред театралната ни публ! ика. Пиесатаобрисува една провалена „свалка” на трима типични представители на градската бохема от периода на 60-те, чиято развръзка поражда куп нелепи и смешни ситуации.

„ЕНИГМАТИЧНИ ВАРИАЦИИ“е великолепна пиеса на Е. Е. Шмит, изправяща зрителите пред неочакваните обрати в една великолепна история, през която ни водят забележителните актьори Васил Михайлов и Ми! лен Миланов.

„МАРКИЗ ДЬО САД”е впечатляващата, но и шокираща история за последните дни на една от най-скандалните личности в историята – Маркиз Дьо Сад.

„АРСЕНИК И СТАРИ ДАНТЕЛИ” е изключително смешна криминална пародия, която вече ! 77 години не слиза от световните сцени. 

„БАСЕЙНЪТ”е комедия с куп изненадващи обрати, които гарантират много смях и забава.

„ЧЕРНА КОМЕДИЯ” – Един безумен фарс… „на тъмно”, който ще ви остави без дъх от смях.

„ВКУС НА МЕД” е пиеса  вдъхновила някога „Битълс”, но звучаща и днес по-актоално от всякога.

„ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР” – Мис! терията на Дон Жуан, въплътена в мощния актьорски талант на Васил Михайлов.

„УРОК ПО БЪЛГАРСКИ“ е поетичен спектакъл по „ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ“, в който Вазовото слово с кипежа, тревогите и тъгите, които е пренесло в културната ни памет, изпълва театъра.

„ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК” е класически спектакъл по епохалния роман на Димитър Талев.

„НОЖИЦА-ТРЕПАЧ” е хитова комедия, в която и публиката е част от криминалния сюжет.

„КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН“ е най-виртуозно забавната комедия на Уайлд. Едно представление, което ще ви достави удоволствието на чаша шампанско – опияняващо и игриво.

„МНОГО ШУМ ЗА НИЩО” е шекспирова комедия за любовта, разказана с много хумор и настроение.

„СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ” е театрален хит вече 30 години, с блестящи актьорски превъплащения и много, много музика.

„ЗАБРАНЕНИТЕ ФОКУСИ НА НЕНЧО” е магия за хора от всички възрасти, с виртуозни фокуси, илюзии и много смях.

 

*Намалението важи само за спектакли от продукцията на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”