Те са красиви, те са богати, те са звезди и не се плашат от естественото остаряване

Може би днес звучи леко абсурдно, че има жена, която въпреки материалните си възможности избира да остарява естествено.

Ето пет такива невероятни дами

Мерил Стрийп – 69 г.

Любимата на всички актриса е една от малкото на холивудския небосклон, които не се плашат от остаряването. Носителката на „Оскар“ се отнася с ирония към колежките си, които се стремят на всяка цена да върнат младостта си. В интерес на истината трябва да отбележим, че Мерил Стрийп изглежда в пъти по-добре и е по-привлекателна от популярните си връстнички, които не могат да живеят без подмладяващите козметичните процедури.

Кейт Уинслет – 43 г.

Тя, разбира се, е още твърде млата, но това не й пречи да е най-яркият противник на радикалните намеси във външния вид. Актрисата се отнася изключително отрицателно към всякакви пластични операции и дори към фотошопа, смятайки, че жената трябва да се гордее със себе си на всяка възраст, независимо колко бръчки има.

Хайди Клум – 45 г.

Красивият модел, телевизионен водещ и майка на четири деца постоянно се появява пред публиката без козметика. Хайди Клум изобщо не се притеснява от бръчките и остава уверена в себе си при всички обстоятелства. Самата тя споделя, че не вижда смисъл в ботокса и не смята, че той ще я направи по-красива. „Често ми казват, че хората като мен са измиращ вид – динозаври. С чувство за хумор се отнасям към това сравнение и наистина смятам, че по-добре е да бъда единствения динозавър, който може да набръчка челото си, ако се наложи“.

Салма Хайек – 52 г.

Салма Хайек с основание се смята за една от най-привлекателните актриси в Холивуд. Освен това тя е от редкия тип жени, които бръчките само разкрасяват. Салма обаче не е фанатична противничка на ботокса, а основната причина да го избягва е най-обикновен страх от убождането. Тя от ранно детство се бои от иглите, затова и е предпочела естествения начин на остаряване.

Дрю Баримор – 44 г.

Тя е леко пухкава и много очарователна и се е отказала да прави каквото и да било с външния си вид, защото се страхува от обратния резултат. „Може би бих пробвала ботокс, но се боя, че ще видя в огледалото чуждо лице. По-добре да приличам на басетхаунд, отколкото да не се позная след процедурата“, казва Дрю Баримор.