Театър на армията

Театърът на армията посреща лятото с билети по 10 лева

Можете да се възползвате още днес.

Вижте цялата програма:

13 (четвъртък), 18 (вторник) „СЛЕД РЕПЕТИЦИЯТА” е история за режисьор,  две актриси и тяхната любов зад кулисите

15 (събота) „АРСЕНИК И СТАРИ ДАНТЕЛИ” е сред най-новите комедии на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”. Изключително смешна криминална пародия, която вече 77 години не слиза от световните сцени. 

17 (понеделник) „ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК“– спектакъл по епохалния роман на Димитър Талев, за който каквото и да се каже ще е малко. Елате за да се докоснете, макар и за кратко до неговото човеколюбие и гордост към българския народ.

18 (вторник) „ШВЕЙК” е класически разказ за смешния, симпатичен и препълнен с перипетии войнишки живот, с участието на Герасим Георгиев – ГЕРО и Валентин Танев.

19 (сряда) „КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН“ – комедия на Оскар Уайлд за капана, в който попадат две влюбени двойки и неочакваните обрати, с които животът ги изненадва.

20 (четвъртък) „МНОГО ШУМ ЗА НИЩО“ е гениалната комедия на Уилям Шекспир, която вече 20 години се радва на голям зрителски интерес на сцената на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“.

22 (събота) „АЛБЕНА” – Класическата история на Й. Йовков за една обречена любов в общество, за което красотата е грях.

             Заповядайте на ул. „Раковски“98 с билети на цена от 10 лева за всички постановки до края на се! зона в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“.

 

А през юли месец очаквайте театъра на турне из цялата страна.

За повече информация  – http://www.tba.art.bg