Концерт на Енрике Иглесиас - 6 ноември

Селфи с Енрике?! О, даа

Пускат допълнителни сектори за концерта на звездата на 6 ноември!

Новите места не само предоставят страхотна видимост към сцената, а и от тях почитателите на певеца ще могат да го докосват благодарение на двете платформи, т.нар „езици“, излизащи от двете страни на сцената и допиращи се до редовете с публика. Шест нови сектора са вече в продажба от днес, в мрежата на Eventim.

Енрике Иглесиас, концерт, билети

И това не е всичко! Цялата сценография на новото шоу на Енрике Иглесиас е базирана на концепцията за интимна близост с публиката – ще го видим да пее и общува отблизо с феновете върху комплекс  от две сцени (сцена А и сцена B) в двата края на терена, свързани посредством коридор. Така любимецът на поп маниаците ще циркулира непрекъснато между сцена А и сцена B по коридора, заобиколен от присъстващите, които буквално  ще могат да си направят селфи с него, докато изпълнява прочувствените си хитове.

All The Hits Live обещава да бъде едно наистина грандиозно зрелище!

Цялата стена зад основната сцена А ще бъде опасана с 500 кв. метра видео екран. Ще станем свидетели на изключителни  нови пироефекти, носещи многозначното название „огнен водопад“.  Ще бъдат използвани и нов модел осветителни тела, които за първи път бяха въведени за шоуто на Енрике Иглесиас в Мюнхен през март тази година.

Цените на билетите за българския концерт на суперзвездата са между 69 и 159 лв в мрежата на Eventim.

Концерт на Енрике Иглесиас - 6 ноември