Предателство/ Йоана Боянова

Излезе ми един спомен. Бил съм на 12-13 години и нашите ме оставиха на село. Не при баба, баба работеше още, а и не живееше на село, къща нямахме даже. Пратиха ме при лелята и лелинчото на баща ми. Готини хора. Не ме закачаха за нищо. Спях до късно, лягах късно. Готино лято. В центъра имаше няква странна кръчма. Ходех да си купувам лимонада. Та там седяха селските пияници, пиеха си ракия от рано и играеха карти. Защо това си спомням, не знам, сега така като ви го разказвам. Вероятно не е важно, ма ми изникна в главата.

Викаха ме да седна при тях. Даже ми предлагаха ракия, за да стана мъж. И ми показваха картите, с които играят. – Ела, бе, ела да видиш, ква мацка – и аз сядах на стола до тях А с голи жени. Едни такива космати там, на онова място

– Виж, виж, гледай я колко е сочна. – Не ми беше много интересно. Аз си ги знаех тия работи. И по телевизията ги бях виждал.

Да правиш секс с доведената ти сестра надали е най-страшното нещо. Никога не съм варвал, че ще включа в едно изречение сестра и секс. Не съжалявам изобщо, де, Нанси няма никога да разбере. Лена що реши да чисти хладилника днес, пък и по пижама. Малко й е малка тая пижама, всичко й се вижда. Тая жена има толкова невероятен и стегнат и бял завършек. Клекнала там да реди продуктите в хладилника, виждам й цепката даже. Малка й е пижамата, казвам ви. И като се наведе да вземе бутилката от земята, ми всичко видях, нищо че беше облечена, все едно гола пред мен се наведе, ма аз си го чакам тоя момент да се наведе, да ви кажа. Тия три секунди, докато я вземе тая вода и я вдигне, бяха вечност. Тясна пижама, страхотно секси очертано малко дупе и там между целия този разкош се показа всичко, за което бях мечтал напоследък, очерта си се направо. Не, че по телевизията и повече не бях виждал, де, ама до мене на сантиметри си е друго. Сега малко неудобно стана, защото в тясната кухня не можах съвсем да прикрия мислите. И тя май го видя. То в такива моменти, малко спираш да мислиш , само се надяваш.

Спрях да дишам, не знам що, все едно като не дишам, нещо не се промени, то там не е пълно с въздух, че да изчезне. Ма спрях, де, за всеки случай. Исках само да съм там, в „страната на чудесата“. Исках да целувам жадно цялото й тяло, държащо бутилка с вода от литър и половина. Миризмата на цигарен дим и сладък парфюм ме подлудяваше. Не знам дали го видя.

Мама ни заряза, когато бях на 15. Хвана си гадже, колега от работата, и се чупиха в Испания. Звъни ми всяка седмица обаче и ми праща пари. Достатъчно пари ми праща и да си призная, добре че така направи. Тука работеше в месокомбината като чистачка. Все нощни. Там не я знам кво работи, ма яко пари взима. Ще ходя при нея догодина като стана на 18. Направо нямам търпение. Прати ми и телефон и лаптоп, човек. По-добре така стана. Тука имаше кинти само за наденица и цигари. Са напрооово ме разцепва от подаръци и ми се обажда всяка седмица. После тате доведе новата си жена, руса, стегната, готина е, дава ми да пия бира и да пуша цигари пред нея, малко прилича на мама. Има много яка дъщеря. Първо живееше при баща си, ма той няква нова жена довел и нещо не се изкефили една на друга. Та се довлече и тя.

Да правиш секс с доведената си сестра надали е най-страшното нещо – повтарях си го, докато късах презерватива мислено в главата си. По-страшно ще е да забременее – глей къв съм отговорен, а. Толкова секси мирише, на цигарен дим и нещо сладко, ама от тва сладкото дето ти се изпълва устата и искаш и още и още. В тая тясна кухня никак не е трудно да докоснеш някой, да го погалиш. Никога не съм галил толкова красиви гърди, никога не съм пипал токова изящна талия и задник, никога не съм попринцип де. После бях относително кратък, щото цялата тая страст гръмна. Къв човек трябва да си да можеш часове да издържиш пред тоя целия сексапил. Имаше една реклама, ядеш сега или гориш. Не ядох де, изгорях е положението с една дума. Следващите пъти ще се поправя, ако няоага има, де, че тя още не знае, че съм много добър в това.

Аз съм Филип, на 17 години, обичам готини мацки и да ям пица. Обичам и Нанси. Нанси се казва Атанаска, ама не казвайте, че съм ви казал. Ще ме утрепе. Нанси ми е приятелка от 9ти клас. Запознахме се зад училището. Каза, че много я кефя и иска да се целуваме. И оттогава си се целуваме и си чакам да ям. Ох, най-тъпото е, че Нанси и Лена са от един клас. Какво ще стане не знам, ама все ще си е предателство, ама иначе ще предам мене си. Якото е, че ставам на 18 след месец и заминавам за Испания. При мама. Тя не знам кво работи, ма изкарва яко пари. Четох, че испанките са още по-секси, четох много в гугъл, да се подготвя. И реших да тренирам. Правя вече по 30 лицеви опори наведнъж. Малко ме е страх да летя със самолет. Мама обеща да дойде да ме вземе, за да сме заедно.