Нова книга Антихрист

Покана за нова книга – разтърсваща любов и плашеща световна действителност

Завладяващ и оригинален! И като всяко ново нещо – убийствено интересен

На книжния пазар е вече новото издание на книгата на Мартин Ралчевски “Антихрист”, която ще бъде представена в София.

Новото издание беше продиктувано от постоянния интерес към него и от необходимостта да се осветлят апокалиптичните събития, които заливат света и за които политиците нямат еднозначно обяснение. Убедени сме, че тази прекрасна християнска творба ще помогне на много хора да намерят това обяснение и да утвърдят своята вяра. Пандемичната обстановка в света размести устоите на обществата и обърка представите на милиони хора. На всички е известно, че масово се заговори за задкулисие и преднамереност в управлението на тази непредвидена стихия. Много бяха тези, които видяха във ваксините единственото предпазно средство срещу новата чума, но други напротив – видяха в тях търговски заговор и дори апокалиптични знаци. На фона на тази бързо развиваща се нова история пред очите ни едноименният роман на Мартин Ралчевски стана отново актуален и търсен. Книгата е с нова визия и допълнено съдържание. За нея е направен и кратък филм, който може да видите по-долу. Следвайки библейската нишка за края на света действието в творбата е колоритно и описателно, а чувствата и характерите на героите са искрени и сърдечни. Въпреки безкрайните изпитания и трудности, основните персонажи накрая успяват да открият вечната надежда, устои и смисъл. Когато,малко преди края на писаната история, положението става наистина безнадеждно идват и запомнящите се утешителни думи и чудото свише!
Изд. Еделвайс

Другите за книгата:

Светът се управлява от всесилен човек, който се стреми към безусловна власт и подчинение. Въпросът е дали героите да се разделят с подредения си живот, или с вярата си. Изборът е наистина труден. Ще останат ли верни на Христос, или ще се подчинят на антихриста? Това е първият роман по темата от български автор, който излиза в България. Завладяващ и оригинален! И като всяко ново нещо – убийствено интересен!“
Янко Лозанов

Антихрист
Купете романа „Антихрист“ на Мартин Ралчевски

Едно симпатично българско семейство в чужбина. Разтърсваща любов и плашеща нова световна действителност. Конфликт, раздяла, път. От западна Европа, през България, към необятния Изток. Едновременно роман и филм. От бъдещето! Болезнен, истински и реалистичен!
Проф. Пламен Павлов

По повод на тази книга издателство “Еделвайс” организира среща-разговор с Мартин Ралчевски.

Срещата ще се проведе на 20 юли 2021 г. от 18.30 ч. в София в “Централния дом на архитекта”, ул. “Кракра” № 11, ет. 2.
Модератор на събитието ще бъде доц. д-р Костадин Нушев.
Акцент на разговорите ще бъде не само “Антихрист”, но и неотдавнашното издаване на най-новата книга на Мартин Ралчевски – “Вечност”.

За поръчка на “Антихрист” ТУК

Повече за срещата с автора можете да прочетете на официалната Фейсбук страница на събитието