Сатиричен театър

Подарете си добро настроение в Сатирата – 3 комедии за 18 лева

Сатиричният театър „Алеко Константинов“ прави края октомври специален за почитателите на комедията, предлагайки три комедии от театралния си афиш за актрактивните 18 лева.

Изберете между:

ЩАСТЛИВЕЦА – 18 октомври (сряда), 19:30 ч.

Битката между идеала и циничния прагматизъм, между тънката чувствителност на таланта и помитащата стихия на примитивния необразован ум е сякаш проклета българска съдба. И тя ни следва и сега – 120 години след просташкото селяндурско убийство на Алеко. Това, за съжаление, се оказва не артистична измислица на надарения писател, а могъщ ураган, помитащ крехкото ни национално ежедневие и днес.

ПРАХ В ОЧИТЕ – 19 октомври (четвъртък), 19:30 ч.

Вечно сме в очакване кога ще станем избраници на съдбата. Всяка седмица се уповаваме на магията на шестте хиксчета, които ще ни донесат късмет. Кроим планове как да похарчим печалбата, какво да купим, с кого ще трябва да го поделим. Това се случва и с двамата герои, мъж и жена, в „Прах в очите” – удрят джакпота

ПСИХО – 20 октомври (петък), 19:30 ч.

Доктор Прентис си търси нова секретарка. Джералдин Баркли може и да е скарана с машинописа, но има шанс да заеме работното място след основен медицински преглед, до голо… Уви, интервюто за работа е прекъснато от ненавременната поява на госпожа Прентис. Не стига това, ами в клиниката пристига и неочаквана инспекция от Комисията по здравеопазване. 

BELLA DONNA – 21 октомври (събота), 19:30 ч.

 Какво се случва, когато изключително прелестната, очарователна и умна Кармен, която обича до полуда мъжете, е убедена, че всеки от тях има гаранционен срок от две години. След двугодишната му употреба, той просто трябва да бъде заменян с нови. 

КРАДИ ПО-МАЛКО!  23 октомври (понеделник), 19:30 ч.

На Веселото гробище всички обичат да се забавляват за сметка на Еней, единствената жена – гробар в света. Ето и сега са я излъгали, че гробището ще се мести, заради финансови далавери, а труповете ще се транспортират за по-бързо с „трупопровод“. Еней обаче не е просто впиянчена балама, на която останалите гробари са внушили, че е медиум и шегичката за бъдещето на гробището далеч не е просто шега…  Еней се оказва въвлечена във вихъра на спекулации, изнудвания и корупция, показвайки за всеобща изненада, че е апетитна жена, съобразителен касоразбивач, че може да управлява манастир и спаси лудница…

РЕВИЗОРЪТ – 23 октомври (понеделник), 19:30 ч.

Предлагаме ви заедно да се посмеем на себе си и на абсурдите на ежедневното си съществуване с оня смях, „излитащ от светлата природа на човека, без чиято пронизваща сила нищожността и пустотата на живота не биха изплашили човека.

Вашият коментар