Седем дни от живота на Симон Лаброс, постановка в театър 199, автор на снимката ГЕргана Дамянова

Не знаете как да се справите с разгневения си партньор – Симон Лаброс ще ви покаже решението

„В началото бе Симон. Симон беше безработен. Слънцето грееше, птичките чуруликаха, всички надежди изглеждаха възможни. Сутринта на първия ден нивото на безработицата е 10,4%, нивото на лихвите също. Симон си помисли, че ако това е съвпадение, то си е истинско съвпадение и сигурно днес ще има късмет.“

Вероятно вече се чудите какво е общото между разгневения ви партньор, безработицата, вас самия и този непознат човек – Симон. Всъщност общото е театър 199 и новата му постановка „Седем дни от живота на Симон Лаброс“.  Пиесата на на канадската авторка Карол Фрешет и е определена от световната критика така:  „С хумор и свежи попадения, тази интелигентна, жива и изпълнена с неочаквани обрати комедия, се подиграва с така обичаната в Америка поговорка „Когато искаш – можеш”.  и „Единственото утешение в тази история за раните, които малко по малко ни разяждат и разрушават, е въображението, което ако не ни дава сила, то поне прави света ни по-красив”. 

Режисьор на българската версия е един от най-проницателните и завладяващи наши режисьори – Стилиян Петров, създаващ космос от сценичното пространство, в сърцевината на който се крие първородната искра на човешката вселена.  Актьорите, обитаващи тази вселена са не по-малко харизматични и завладяващи: Тигран Торосян е Симон – чувствителен, но енергичен, разнообразен и оптимистичен; Йоана Буковска-Давидова влиза в ролята на загадъчната и примамлива Натали и Димитър Живков като тъмния, поетичен и готов всеки момент да взриви заряда у себе си Лео.  Тримата заедно са една мигма от обаяние, загадъчност, неочаквани обрати и, разбира се – невероятна актьорска игра.

И пак питаме:

Не знаете как да се справите с разгневения си партньор? Изпитвате затруднения да се изразявате? Искате хората да ви забелязват по-често? А може би искате изобщо да не ви забелязват?

Симон Лаброс има отговор за вас!

10 и 25 ноември 2017г., „Седем дни от живота на Симон Лаброс“, театър 199 „Валентин Стойчев“, от 19:30ч. Не пропускайте!

Седем дни от живота на Симон Лаброс, постановка в театър 199, автор на снимката ГЕргана Дамянова Седем дни от живота на Симон Лаброс, постановка в театър 199, автор на снимката ГЕргана Дамянова