Приятно ми е, Ива в театър 199

Каква е връзката между популацията на лешоядите и ежедневието на рекламния директор

„Приятно ми е, Ива“ отговаря в Театър 199

 

Една приятелка казва: „Станах актриса, защото исках да работя всеки ден нещо различно и не можех да си избера какво“. Аз пък ставах всеки ден нещо различно и затова, може би, в крайна сметка съм и актриса.
Живея в Италия, но работя в България. Всеки месец прелитам с огромната метална птица по два пъти. Дали самолетите се влюбват и гнездят по летищата? Дали тъгуват, когато единият излита в командировка?
Днес се събудих трудно. Така беше и вчера, и предния ден. Поради зимата или сладката постеля сънят ми се струва по-реален от самия живот. И по-гушкав. А имам толкова моменти напоследък, които ми се струват като сън. Не си спомням нито детайли, нито имена на местности… нищо… мъгла и знание, че съм била там. Силом станах и се гмурнах в кафе с млекце. Правих гимнастика. После хукнах на работа, едва ли ви се е случвало, но закъснявах!!!
Превеждах на един голям индийски гуру и той ми каза под секрет, че знае от сигурен източник, от самия Ръководител. Ние не сме някакви низки твари, които трябва да растат духовно. Ние сме искри от извора, висши духовни същества, избрали сме сега да придобием тази опитност. Не мога да си представя: как ли се блъскаме и пререждаме там, горе, за да слезем точно сега? За да правим точно това, което правим. За това е спектакълът. 

                                                      Приятно ми е, Ива!

Приятно ми е, Ива - театър 199

Заинтригува ви, нали? Няма да пропуснем новия премиерен спектакъл в Театър 199 „Валентин Стойчев“.

В ролята: Ива Тодорова

консултант на постановката – СТОЯН РАДЕВ
сценична среда – ЕЛИЦА ГЕОРГИЕВА и МОМЧИЛ АЛЕКСИЕВ

След невероятния успех на премиерата на 3 февруари 2018г., ледващите представления на „ПРИЯТНО МИ Е, ИВА!“ са на 18-ти февруари, 2-ри и 21-ви март.

Приятно ми е, Ива - театър 199

 

Фотоси, автор – г-н ПАВЕЛ ЧЕРВЕНКОВ.