Бети Уайт

Бети Уайт и нейните 9 начина за дълъг живот

Тя е толкова безкрайно уникална и неустоимо зареждаща, че като я гледаш си казваш – няма начин, няма никакъв начин тя наистина да е почти на сто. В очите й има блясък на момиче, а на енергичността й биха могле да завидят много двайсетгодишни. Тя е Бети Уайт . Споделяме девет нейни послания, които са толкова простички и толкова важни.

Ето какво казва:

Има хора, които изпадат в паника: „Скоро ставам на трийсет…на четиридесет…ва петдесет…. Ужас, какво ще правя?“ Ами, живей! Изживей пълноценно година.

Не се опитвайте да бъдете и да изглеждате непременно млади. Просто отворете съзнанието си и се интересувайте от различни неща.

Майка ми обичаше да казва: ‘Колкото повече остаряваш, толкова по-добър ставаш. Освен, разбира се, ако си банан.

Не ми е понятно по каква причина хората казват, че трябва „да имаш топки“? Топките са твърде чувствителни, болезнено слаби. Ако наистина искаш да си корав човек, ти трябва вагина…

Не се оплаквайте, опитайте се да се фокусирате върху позитивното, не върху негативното.

Ако се оплаквате, не сте забавна компания. Истината е в забавлението и около него се върти „играта”.

Да виждате забавната страна в ежедневието си може да се окаже животоспасяващо.

За да е успешно едно приятелство, то отнема време и енергия. Може да имате късмета да намерите страхотен приятел, но вашата връзка няма да издържи, ако не го цените правилно.

Една дама харесва да получава комплименти за външния си вид, за очите си, за фигурата си, но цени много повече тези за личността си.

 

На 17 януари 2019 г. Тази уникална дама става на 97 години!!! Честит рожден ден, Бети!

 

източник на снимката